Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pstrąg z grilla z ciepłą sałatką
Składniki:

Pstrąg strumieniowy 100-180g (ilość wg diety),
cukinia,
pomidory, sól, pieprz,
pieprz cytrynowy,
tymianek,
oliwa (2-4 łyżeczki ilość wg diety),
cytryna


Sposób przyrządzenia

Pstrąga przyprawić solą, pieprzem, tymiankiem i cyrtyną. Zawinąć w folię aluminiową i piec na grillu ok 30 minut. Cukinię pokroić w plasterki, posolić, oprószyć pieprzem cytrynowym i posmarować oliwą za pomocą pędzelka. Grillować ok 10 minut z każdej strony. Pomidory pokroić w kostkę, wymieszać z plastrami cukini. Rybę podawać z sałatką oraz ryżem lub pieczywem.
Cytuj

Ten temat zawiera więcej treści.
Aby uzyskać dostęp do reszty treści zaloguj się lub zarejestruj.




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości